Kraljevica i formalno u stečaju

Bez autora
Aug 28 2012

Na Trgovačkom sudu u Rijeci otvoren je stečaj nad Brodogradilištem Kraljevica. Prvo ispitno i izvještajno ročište najavljeno je za 14. studenoga, a stečajnom upraviteljicom imenovana je Marija Ružić. Slijedi formiranje odbora vjerovnika koji će do ispitnog i izvještajnog ročišta odlučiti što će biti s brodogradilištem, hoće li ići u najam ili u prodaju. Kraljevički škver dužan je milijardu i 300 milijuna kuna, dok mu je imovina procijenjana na samo 100 milijuna kuna. Radnicima je država još početkom lipnja isplatila pune otpremnine prema kolektivnom ugovoru.

Kraljevica i formalno u stečajuNa Trgovačkom sudu u Rijeci otvoren je stečaj nad Brodogradilištem Kraljevica.

Prvo ispitno i izvještajno ročište najavljeno je za 14. studenoga, a stečajnom upraviteljicom imenovana je Marija Ružić.

Slijedi formiranje odbora vjerovnika koji će do ispitnog i izvještajnog ročišta odlučiti što će biti s brodogradilištem, hoće li ići u najam ili u prodaju.

Kraljevički škver dužan je milijardu i 300 milijuna kuna, dok mu je imovina procijenjana na samo 100 milijuna kuna. Radnicima je država još početkom lipnja isplatila pune otpremnine prema kolektivnom ugovoru.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik